Ντόρτμουντ: «Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το Netflix»

Ντόρτμουντ: «Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το Netflix»
Photo Credits: INTIME

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι νέες γενιές θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο» ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γενικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ  Κάρστεν Κράμερ, αναφέρθηκε στην η κύρια πρόκληση του ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια και έκλεισε την πόρτα στους Άραβες επενδυτές.

Η γερμανική ομάδα, για μία ακόμα φορά τοποθετήθηκε υπέρ ενός αυστηρού μοντέλου χρηματοδότησης στο οποίο δεν έχει θέση κάθε είδους επενδυτής αμφιβόλου προέλευσης.

Παρά τον ανταγωνισμό με συλλόγους-κρατών όπως η Μάντσεστερ Σίτι ή η Παρί Σεν Ζερμέν, στη Ντόρτμουντ αρνούνται τα πετροδολάρια, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ντόρτμουντ δεν θα εξετάσει ποτέ το ενδεχόμενο να δεχθεί αραβικά κεφάλαια κάποια στιγμή:

«Οχι. Μας ενδιαφέρει από πού προέρχονται τα χρήματα. Αποκλείω τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ στις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες», είπε ο Κάρστεν Κράμερ, καθιστώντας σαφές ποιος είναι ο στόχος του συλλόγου του:

«Η Ντόρτμουντ επικεντρώνεται στην προστασία του κανόνα 50+1, στην ενίσχυση του εθνικού ανταγωνισμό και στη επιλογή ενός κεντρικού και όχι μεμονωμένου μάρκετινγκ. «Το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίσει να είναι προσιτό και προσιτό», τόνισε.

Για να γίνει αυτό, ο Κράμερ σημείωσε τη σημασία των φιλάθλων: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον πολιτισμό και τις τελετουργίες. Με παράδοση. Με ιστορία. Ωστόσο, πρέπει να αναπτυχθούμε. Τελικά, ο ανταγωνισμός μας δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το Netflix. Ή άλλη δραστηριότητα αναψυχής. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι νέες γενιές θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο», κατέληξε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X