Τέρζιτς: «Δεν πιστεύω στην απουσία του Λεάο»

Τέρζιτς: «Δεν πιστεύω στην απουσία του Λεάο»
Photo Credits: INTIME

Ο Έντιν Τερζιτς μίλησε για το αυριανό ματς της Ντόρτμουντ με την Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, μιλώντας σήμερα (27-11-23) στους δημοσιογράφους, ενόψει του αυριανού (28-11-23) αγώνα με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είπε ότι δεν πιστεύει στην απουσία του Λεάο από την ενδεκάδα των «ροσονέρι». Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, ήταν απών στον αγώνα του Σαββάτου με τη Φιορεντίνα:

«Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Λεάο δεν θα είναι αύριο, περιμένω την επίσημη ενδεκάδα για να μάθω. Αν σας έλεγα ποιον παίκτη θα έκοβα από τη Μίλαν, θα κάνατε μόνο μεγάλους τίτλους», είπε επίσης ότι:

«Ο Αλέ προπονήθηκε με την ομάδα χθες, ήρθε μαζί μας, όπως και ο Αντεγιέμι, ο οποίος ωστόσο δεν προπονήθηκε χθες. Αύριο θα αποφασίσουμε. Ο Σουλέ αποφάσισε σήμερα το πρωί να μην έρθει στην Ιταλία. Υπάρχουν ο Τσαν και Μπενσεμπαίνι που μπορούν να παίξει ως κεντρικός αμυντικός», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τη νίκη (4-2) επί της Γκλάντμπαχ:

«Κάθε νίκη βοηθάει. Ήμασταν πίσω και επιστρέψαμε, σύμβολο του ομαδικού πνεύματος. Αύριο είναι ένας αγώνας Champions League απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι τέτοιος που δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X