Βασάρας: «Η UEFA με παροτρύνει να ασχοληθώ με τη διαιτησία στην Ελλάδα»

Βασάρας: «Η UEFA με παροτρύνει να ασχοληθώ με τη διαιτησία στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και επί εννέα συναπτά έτη επικεφαλής της διαιτησίας στη Ρουμανία, Κύρος Βασάρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και επί εννέα συναπτά έτη επικεφαλής της διαιτησίας στη Ρουμανία, Κύρος Βασάρας, σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία της Λάρισας» υποστήριξε ότι κάθε χρόνο η UEFA τον προτρέπει να ασχοληθεί με τη διαιτησία στην Ελλάδα, στην οποία, όμως, επικρατούν συνθήκες φόβου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κάθε χρόνο από την ΟΥΕΦΑ έχω παρότρυνση να ασχοληθώ με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν όμως οι συνθήκες στην Ελλάδα να παράγεις έργο και να μη φοβάσαι για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου».

(…)«Είδα το Γαλλία -Ελλάδα από το κινητό μου τηλέφωνο γιατί έβλεπα και τον αγώνα της Ρουμανίας (είναι αρχιδιαιτητής εδώ και 9 χρόνια στη γειτονική χώρα). Προκρίθηκε η Ρουμανία στα τελικά και έβλεπα και την προσπάθεια από τα ελληνόπουλα. Εύχομαι στο μπαράζ με το Καζακστάν να περάσει η Ελλάδα στα τελικά του πανευρωπαϊκού.

Έχει νέα παιδιά, με πείσμα και πάθος. Οι ελληνικές ομάδες έχουν περάσει στις επόμενες διοργανώσεις και είναι θετικό. Συνεχίζει όμως να υπάρχει τοξικότητα που δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως την Εθνική. Μαραζώνει η ελληνική διαιτησία. Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που έρχονται ξένοι διαιτητές. Η άλλη χώρα είναι η Σαουδική Αραβία. Πολύ φοβάμαι ότι τα νέα παιδιά δεν θα κατευθύνονται στη διαιτησία αν δεν υπάρχει μια βάση. Υπάρχει ακόμα ο κύκλος της βίας προς τους διαιτητές που δεν κλείνει. Αυτά πρέπει να προβληματίσουν όλους πριν είναι πολύ αργά».

Πηγή: Ελευθερία της Λάρισας

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X