Τζόρτζεβιτς: «Ο Τροχανάς μου έδινε τα τετραπλάσια για να έρθω - Τότε όλοι οι παίκτες ήθελαν ΑΕΚ, γιατί διάλεξα Ολυμπιακό» (VIDEO)

Τζόρτζεβιτς: «Ο Τροχανάς μου έδινε τα τετραπλάσια για να έρθω - Τότε όλοι οι παίκτες ήθελαν ΑΕΚ, γιατί διάλεξα Ολυμπιακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για την ΑΕΚ και για ποιο λόγο επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades και μίλησε, μεταξύ άλλων και για την ΑΕΚ.

Ο Τζόρτζεβιτς ανέφερε πως ο Μιχάλης Τροχανάς του έδινε τα τετραπλάσια από τον Ολυμπιακό για να τον πείσει να υπογράψει στην ΑΕΚ αλλά εκείνος επέλεξε την ομάδα του Πειραιά.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζοντας πως έπαιζε καθ’ ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να παίξουν στην Ένωση.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια ως προπονητής του Ολυμπιακού, λέγοντας πως του στοίχισε η υποδοχή καθώς δεν έκρυβε πως η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Δείτε τη συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στους betarades:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X