ΑΕΚ: Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ο Δημήτρης Χατζηχρήστος - Τι δήλωσε για τη μεγάλη προσωπική του μάχη (VIDEO)

ΑΕΚ: Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ο Δημήτρης Χατζηχρήστος - Τι δήλωσε για τη μεγάλη προσωπική του μάχη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O ιδρυτής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσωπική μάχη που δίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ιδρυτής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε στο Filadelfeianews.gr για τι σημαίνει η ΑΕΚ για αυτόν. Μίλησε για το οπαδικό κίνημα, την επιστροφή του στην κερκίδα ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του μάχη.

«Δεν έχει σημασία το άθλημα αλλά μόνο το έμβλημα. Το θέμα είναι ότι παίζει η ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα της. Αγαπώντας την ΑΕΚ πολλά χρόνια μαθαίνεις να καταλαβαίνεις ότι όλη η μαγεία είναι στην προσπάθεια. Με μαγεύει η προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι για τον πολύ τον κόσμο» τόνισε και προσέθεσε: «Ο οπαδός θέλει μια αλήθεια ένα φιλότιμο. Αν τον ρίξεις στο φιλότιμο τον οπαδό μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχουμε ακόμα κάποιοι που αντιστεκόμαστε σε αυτή την προσπάθεια να γίνει ο οπαδός πελάτης»

«Προσωπικά με μαγεύει να μιλάω όλη μέρα για την ΑΕΚ. Αν με βάλεις σε ένα μικρόφωνο μπορώ να μιλάω μέχρι λιποθυμίας για την ΑΕΚ. Εγώ την ΑΕΚ την ερωτεύτηκα το ’71 και από την επόμενη χρονιά μπήκα σε μια άλλη λειτουργία και μια άλλη σχέση. Αν αγαπάς κάτι πάρα πολύ τα κάνεις όλα. Από τις πολλές στεναχώριες, τις δύσκολες στιγμές αγαπάς την ΑΕΚ όχι τις χαρές. Γι’ αυτό παλιά τα συνθήματα μας είχαν μελαγχολία. Είχαμε οκτώ πίκρες και δύο χαρές. Ο στόχος και το όραμα μας ήταν ένα πούλμαν παραπάνω στη Θεσσαλονίκη, ένα πλοίο παραπάνω στην Κρήτη» ανέφερε.

Για την επιστροφή του στην κερκίδα είπε: «Προσπαθώ να είμαι όσο κοντά γίνεται για να ξεχνιέμαι. Θα το ζήσω με τον εαυτό μου μέσω της ΑΕΚ ως το τέλος».

Αποκάλυψε επίσης ότι έχει πλέον οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στους τηλεοπτικούς δέκτες με μια εκπομπή στο στιλ του «Κιτρινόμαυρου Μονοπατιού»: «Αγαπώντας την ΑΕΚ πολύ γίναμε λίγο απ’ όλα. Εγώ μέσα από αυτή την ΑΕΚ έμαθα να κάνω τα πάντα. Με ρωτούσe μια γιαγιά αν με είχε τάξει η μάνα μου στην ΑΕΚ» είπε χαμογελώντας.

Δείτε το βίντεο:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X