Αποκάλυψη on camera για Φαίη Σκορδά - Έχει στο κινητό της ΦΩΤΟ από 25χρονο «ντούκι» - Ποιος είναι ο λόγος!

Αποκάλυψη on camera για Φαίη Σκορδά - Έχει στο κινητό της ΦΩΤΟ από 25χρονο «ντούκι» - Ποιος είναι ο λόγος!

Ποιος είναι ο άνδρας, αποκαλυπτικές φωτογραφίες του οποίου βρίσκονται σε ειδικό φάκελο στο κινητό της παρουσιάστριας και γιατί;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το survivor, το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση για έβδομη χρόνια και εδώ και λίγες ημέρες ο ΣΚΑΪ έβγαλε το trailer όπου ζητούνται οι δηλώσεις συμμετοχής των νέων παικτών.

Η Φαίη Σκορδά στη χθεσινή της τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ένα περιστατικό που την έχει κάνει να είναι κινητό της τηλέφωνο γεμάτο από φωτογραφίες και βίντεο από ένα 25χρονο “ντούκι” που θέλει να μπει στο survivor.

Πρόκειται για τον ανιψιό μία γνώστης της Φαίη Σκορδά με την οποία κάνουν παρέα γιατί τα παιδιά τους είναι συμμαθητές στο σχολείο. Η γυναίκα αυτή στέλνει συνέχεια στη Φαίη Σκορδά τον ανιψιό της και έχει ζητήσει από την παρουσιάστρια αν μπορεί να τον δείξει τον Ατζούν Ιλίτζαλι για να τον προωθήσει και να μπει στο survivor!

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X