Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέα γκέλα η Μαρσέιγ -Έμεινε στο 1-1 στο Στρασβούργο

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέα γκέλα η Μαρσέιγ -Έμεινε στο 1-1 στο Στρασβούργο
Photo Credits: INTIME

Δεν μπορεί η Μαρσέιγ. Νέα απώλεια για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, έμεινε στο 1-1 στο Στρασβούργο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της Στρασμπούρ και κατάφερε να πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, για να συμπληρώσει τέσσερα διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς επιτυχία και να βρίσκεται εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 2ο λεπτό ο Σάις είπε όχι σε σουτ του Κλος και στο 5’ ο Λόπεθ απέκρουσε το σουτ του Γκαμεϊρό ο οποίος όμως έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας, έστρωσε στον Εμεγκά κι εκείνος έγραψε από κοντά το 1-0 με πλασέ.

Στο 17’ ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Ζιλμπέρ ενώ στο 19’ ο Σάις έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Κορέα αλλά στο 27’ ο Κλος με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 46ο λεπτό το σουτ του Βερετού πέρασε μόλις έξω ενώ στο 53 ο Λόπεθ έσωσε μετά από σουτ του Εμεγκά και στο 59’ η κεφαλιά του Νιαμσί πέρασε μόλις έξω. Στο 62’ ακυρώθηκε γκολ του Περέν και στο 71’ η Στρασμπούρ είχε δοκάρι με τον Ντάκβα.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Πο Λόπεθ, Κλος, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Βερετού, Εντιαγιέ (84′ Ναντίρ), Αρίτ (69′ Ουναχί), Κορέα (56′ Σαρ), Βιτίνια (69′ Ομπαμεγιάνγκ).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X