Ένταση μεταξύ Γκουαρδιόλα και Νούνιες στο τέλος του Σίτι-Λίβερπουλ - Συγκράτησε τον παίκτη του ο Κλοπ

Ένταση μεταξύ Γκουαρδιόλα και Νούνιες στο τέλος του Σίτι-Λίβερπουλ - Συγκράτησε τον παίκτη του ο Κλοπ
Photo Credits: INTIME

Παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια Γκουαρδιόλα και Νούνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρπμι της Premier League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης δημιουργήθηκε μια μικρή μανούρα, ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ντάρβιν Νούνιες.

Έτσι λοιπόν, ο Ουρουγουανός πήγε κοντά στον Καταλανό τεχνικό και οι δυο τους μιλούσαν αρκετά έντονα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να χρειάζεται να μπει ανάμεσα τους για να τους χωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ματς ο Γκουαρδιόλα δεν έκανε καμία απολύτως αλλαγή, κάτι που συνήθιζε πέρυσι ο τεχνικός των «πολιτών» και είχαμε να το δούμε από τον Φεβρουάριο, σε ματς της Σίτι με τη Λειψία.

«Το ότι έχω δικαίωμα για πέντε αλλαγές δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω κιόλας. Η Λειψία έπαιζε ουσιαστικά με έξι παίκτες μπροστά, κάποιοι εξ αυτών εξαιρετικά γρήγοροι. Οι παίκτες που είχαμε στο ματς έχουν την έξτρα πάσα, κάτι που χρειαζόμασταν ειδικά για τον πρώτο αγώνα.

Είμαι αρκετά καλός προπονητής ώστε να ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Ίσως στη ρεβάνς να γίνω τρελός και να παίξουμε με εννέα επιθετικούς», ανέφερε τότε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τη Λειψία.

 

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X