Σόλσκιερ: «Ο Μαγκουάιρ αξίζει τη θέση στην άμυνα της Γιουνάιτεντ»

Σόλσκιερ: «Ο Μαγκουάιρ αξίζει τη θέση στην άμυνα της Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

«Ο Χάρι έδειξε ότι αξίζει τη θέση στην άμυνα της ομάδας» δήλωσε ο Σόλσκιερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα. Ο Άγγλος διεθνής στόπερ έχασε την θέση του βασικού την περασμένη σεζόν, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ και Βίκτορ Λίντελοφ να είναι οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας, ενώ το όνομα του συνδέθηκε με μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο 30χρονος διεθνής άσος επέλεξε να μείνει και εκμεταλλεύτηκε τους τραυματισμούς των Βαράν και Μαρτίνεθ για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ξεκινώντας βασικός στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Χάρι έδειξε ότι αξίζει τη θέση στην άμυνα της ομάδας» δήλωσε ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, και συμπλήρωσε: «Ακουσε πολλά, αλλά είναι μαχητής, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X