Πινέδα: «Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε στο Κόπα Αμέρικα, αλλά τα καταφέραμε και το απολαύσαμε»

Πινέδα: «Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε στο Κόπα Αμέρικα, αλλά τα καταφέραμε και το απολαύσαμε»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα μετά την πρόκριση του Μεξικού στο Κόπα Αμέρικα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την αγχώδη πρόκριση του Μεξικού επί της Ονδούρας που έφερε την εθνική του ομάδα στο Final Four του Concacaf Nations League και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Copa America του 2024.

«Μας χρησιμεύει ως εμπειρία. Προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι με τη Γερμανία και λέγαμε πως πάμε να παίξουμε με την Ονδούρα και μας περιμένει ένα περίπλοκο ματς. Έπρεπε να πιάσουμε πάτο για να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να μην μειώνουμε καμία ομάδα.

Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε, αλλά τα καταφέραμε και το απολαύσαμε. Δεν κερδίζεις πάντα και νομίζω ότι όταν το κάνεις πρέπει να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς.

Έχουμε μια πολύ υγιή ομάδα, πολύ ενωμένη, είναι σημαντικό να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Όλοι τρέξαμε, όλοι παλέψαμε και αυτή είναι η ένωση που έχουμε» τόνισε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X