Μπαρτσελόνα: Μετά την FIFA και η ισπανική ομοσπονδία την αποζημιώνει για τον Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Μετά την FIFA και η ισπανική ομοσπονδία την αποζημιώνει για τον Γκάβι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον επτά μήνες αναμένεται να μείνει ο Γκάβι, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, στο τελευταίο παιχνίδι της Ισπανίας απέναντι στη Γεωργία.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, η ομοσπονδία της Ισπανίας αναμένεται να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα ένα ποσό της τάξεως των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας να αποζημιώσει με αυτόν τον τρόπο τους «μπλαουγκράνα». Ένα ποσό το οποίο αναμένεται να προστεθεί στα τρία εκατομμύρια που θα δώσει η FIFA στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, η παγκόσμια συνομοσπονδία, είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τις ομάδες, όταν ένας ποδοσφαιριστής τραυματίζεται σοβαρά, σε βαθμό που χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 28 ημέρες. Σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό κάθε σύλλογος αποζημιώνεται με 20.548 ευρώ, ανά ημέρα απώλειας διεθνούς παίκτη που έχει τραυματιστεί με την εθνική ομάδα του.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ από τις αποζημιώσεις των RFEF (ισπανική ομοσπονδία) και FIFA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X