Περιμένει στη γωνία για Σκαλόνι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Περιμένει στη γωνία για Σκαλόνι η Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Oι σκέψεις του Λιονέλ Σκαλόνι να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής, φαίνεται ότι δελεάζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη αγωνία αναμένουν να ακούσουν οι Αργεντινοί την απόφαση που θα βγει από τα χείλη του Λιονέλ Σκαλόνι, αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βραζιλίας, αποκάλυψε ότι αυτό ίσως είναι το τέλος της διαδρομής και θα σκεφτεί αν θα παραμείνει στον πάγκο.

Ωστόσο ισπανικό δημοσίευμα βάζει «βόμβα» στα ως τώρα δεδομένα. Συγκεκριμένα, ένα portal το οποίο ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρει ότι οι «μερένχες» περιμένουν στη… γωνία προκειμένου να τον κάνει προπονητή της!

Αναλυτικότερα η «Sport» τονίζει ότι ο Σκαλόνι μετά τη δήλωση του έγινε αυτόματα ένας εκ των βασικότερων υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι, αν ο Ιταλός αναλάβει εν τέλει την εθνική Βραζιλίας.

Μεταξύ άλλων στο portal γράφεται ότι μαζί με τον Σκαλόνι, το τιμόνι των Μαδριλένων διεκδικούν ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ δεύτεροι στην κούρσα διαδοχής έρχονται ο θρύλος της ομάδας Ραούλ αλλά και ο Άλβαρο Αρμπελόα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X