Δεν πέρασε το «μπλόκο» στη Νιούκαστλ, μπορεί να δανείζεται παίκτες από «συγγενικές» Σαουδαραβικές ομάδες

Δεν πέρασε το «μπλόκο» στη Νιούκαστλ, μπορεί να δανείζεται παίκτες από «συγγενικές» Σαουδαραβικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

H ψηφοφορία για προσωρινή απαγόρευση δανεισμών ανάμεσα σε κλαμπ με «συγγενική» σχέση, δεν έλαβε επαρκή υποστήριξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ πήρε άδεια για να μπορεί να παίρνει δανεικούς παίκτες από ομάδες που έχουν Σαουδάραβες ιδιοκτήτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

H ψηφοφορία για προσωρινή απαγόρευση δανεισμών ανάμεσα σε κλαμπ με «συγγενική» σχέση, δεν έλαβε επαρκή υποστήριξη από τους συλλόγους της Premier League, όπως ανέφεραν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης την Τρίτη (21/11).

Συνολικά 13 σύλλογοι της Premier League ψήφισαν υπέρ της προσωρινής απαγόρευσης των δανεισμών μεταξύ ομάδων υπό την ίδια ιδιοκτησία σε συνέλευση των μετόχων την Τρίτη (21/11) όπως ανέφερε το BBC, ωστόσο χρειαζόταν 14 για να «περάσει» η συγκεκριμένη πρόταση.

Η ψηφοφορία σημαίνει ότι η Νιούκαστλ, η οποία τον Οκτώβριο του 2021 αποκτήθηκε από έναν όμιλο υπό την ηγεσία του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF), θα έχει πλέον τη δυνατότητα να δανείζεται παίκτες από άλλους συλλόγους που ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Η PIF κατέχει πλειοψηφικά μερίδια στις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες της Saudi Pro League, την Αλ-Ιτιχάντ, την Α-Αχλί, την Αλ-Νασρ και την Αλ-Χιλάλ, έχοντας ήδη κλείσει παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά. ο Σαντιό Μανέ, ο Ρούμπεν Νέβες κι ο Νεϊμάρ.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X