Βασίλης Δημητριάδης: Αναλαμβάνει οριστικά τιμ μάνατζερ στην Ελπίδων

Βασίλης Δημητριάδης: Αναλαμβάνει οριστικά τιμ μάνατζερ στην Ελπίδων
Photo Credits: INTIME

Η μοναδική διαφωνία στην πρόσληψή του ήταν από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη που πρότεινε τον Γρηγόρη Γεωργάτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έστω και με… καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα, ο Βασίλης Δημητριάδης ανέλαβε καθήκοντα στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων, αναλαμβάνοντας νέος τιμ μάνατζερ.

Η υπόθεσή του επρόκειτο να συζητηθεί σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις αρχές Οκτωβρίου, ωστόσο τότε είχε ματαιωθεί, με το ίδιο το προεδρείο να τη βγάζει από την ατζέντα.

Αυτό τελικά συνέβη στη χθεσινή συνεδρίαση, με τον άλλοτε υπεύθυνο λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να βάζει πλέον τα… γαλανόλευκα.

Η μοναδική διαφωνία στην πρόσληψή του ήταν από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ο παράγοντας των Ερυθρολεύκων για το ποιον προτείνει ο ίδιος να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ανέφερε τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος όμως έχει ήδη πόστο στις Εθνικές ομάδες, ως βοηθός στην Νέων, αλλά και με ρόλο συντονιστή στις μικρότερες ηλικίες (στην Παίδων έχει ίδιο ρόλο ο Σεϊταρίδης).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X