Μετράει τις δυνάμεις της η Εθνική κόντρα στη Γαλλία

Μετράει τις δυνάμεις της η Εθνική κόντρα στη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Τον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024 δίνει η Εθνική μας ομάδα απόψε, απέναντι στη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Γαλλία υποδέχεται απόψε (21:45, Alpha) η Εθνική ομάδα στην OPAP Arena, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό χαρακτήρα, με τους «μπλε» να έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση, αλλά να θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με το απόλυτο των νικών. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι μέσω των πλέι οφ του Nations League, όπου θα αντιμετωπίζει το Καζακστάν.

Παρόλα αυτά, ο αποψινός αγώνας αποτελεί μια ευκαιρία για την Εθνική ομάδα να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι τους ποιοτικούς Γάλλους και να είναι ανταγωνιστική, δείχνοντας ότι μπορεί τον Μάρτιο να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024.

Οι απουσίες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αρκετές, με πρώτη αυτή του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στον πάγκο θα καθίσει ο συνεργάτης του Ζεράρ Νους. Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μάνταλος, Κουρμπέλης, οι Τσιμίκας, Μπάλντοκ, αλλά και ο τραυματίας Σιώπης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Γαλλία: Σαμπά, Κουντέ, Ερναντές, Σαλιμπά, Ντουασί, Καμαρά, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Τιράμ, Ζιρού.

Η βαθμολογία

1. Γαλλία    7    21
2. Ολλανδία    7    15
3. Ελλάδα    7    12
4. Ιρλανσία    8    6
5. Γιβραλτάρ    7    0

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X