Τζόκοβιτς: Συναντήθηκε με Λεάο και Μπενασέρ και «έγραψε» με τις ατάκες του για την Μίλαν

Τζόκοβιτς: Συναντήθηκε με Λεάο και Μπενασέρ και «έγραψε» με τις ατάκες του για την Μίλαν

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον τίτλο απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ και στο φινάλε του ματς τον περίμενε μία έκπληξη στα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαστημικός Νόβακ Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τον Γιάνικ Σίνερ με τρομερή εμφάνιση και κατέκτησε το ATP Finals με 2-0 σετ γράφοντας ιστορία, αφού ξεπέρασε τον Ρότζερ Φέντερερ και έγινε ο τενίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις σε Tour Finals (7).

Σε μία μάλιστα μαγική για εκείνον βραδιά στο Τορίνο, η χαρά του έγινε ακόμη μεγαλύτερη λίγο μετά το φινάλε του τελικού, αφού τον περίμεναν στα αποδυτήρια για να τον συγχαρούν και να τον δουν από κοντά δύο αστέρια της αγαπημένης του ιταλικής ομάδας, της Μίλαν.

Ο λόγος για τους Ραφαέλ Λεάο και Ισμαέλ Μπενασέρ, με τον Σέρβο υπερπρωταθλητή να τους αγκαλιάζει και να βγάζει αρκετές φωτογραφίες μαζί του, αλλά και να ανταλλάσει ωραίες ατάκες με τον Λεάο.

«Επέστρεψα σήμερα από την Πορτογαλία και ήρθα αμέσως εδώ», είπε ο Λεάο, με τον «Νόλε» να του λέει πως «η ταχύτητά μου είναι σχεδόν ίδια με τη δική σου» και να συμπληρώνει «Μίλαν για πάντα»

Υπενθυμίζεται πως λίγα 24ωρα νωρίτερα ο Τζόκοβιτς είχε ακόμη έναν εξέχοντα καλεσμένο στα αποδυτήρια από το χώρο του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο Νο 1 στο ράνκινγκ για το 2023, με τον Αντόνιο Κόντε να τον περιμένει για να τον συγχαρεί και να του λέει τα εξής:

«Η χαρά είναι δική μου, συγχαρητήρια. Ήρθα για να σε γνωρίσω αυτοπροσώπως». Με τον Τζόκοβις να του αποκρίνεται λέγοντας: «Μίστερ, ευχαριστώ που ήρθες. Χίλια ευχαριστώ. Έχω τεράστιο σεβασμό για όλα αυτά που έχεις κάνει».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X