Ισπανία: Ρήξη χιαστού και μηνίσκου ο Γκάβι, εκτός για 6-8 μήνες

Μπαρτσελόνα: Κατηγορεί την Ισπανική Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Γκάβι
Photo Credits: INTIME

Ολική ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο ο Γκάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις για την σοβαρότητα του τραυματισμού του 19χρονου μέσου της Μπαρτσελόνα, Γκάβι, ο οποίος αντικαταστάθηκε το βράδυ της Κυριακής με δάκρυα στα μάτια και με εμφανείς χειρονομίες πόνου, στον αγώνα Ισπανία-Γεωργία. (3-1) στη Βαγιαδολίδ.

Η Μπαρτσελόνα ανέφερε ότι υπέστη «ολική ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατό του και τραυματισμό που σχετίζεται με τον έξω μηνίσκο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική  επέμβαση.»

Χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo,  αυτός ο τραυματισμός απαιτεί συνήθως έξι έως οκτώ μήνες αποκατάστασης, οπότε ο ανδαλουσιανός μέσος αποχαιρετά τη LaLiga 2023-24 και, πιθανότατα, και το Euro Cup της Γερμανίας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τότε που ο Γκάβι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 17 ετών, στις 29 Αυγούστου 2021 εναντίον της Χετάφε, ο μέσος έχει παίξει 111 παιχνίδια, 89 ως βασικός, στα οποία έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ. Έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα (2022-23),  αλλά και το βραβείο «Golden Boy» 2022.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X