Μπέτις: Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Παπασταθόπουλος

Μπέτις: Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Παπασταθόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έχει τρεις ευκαιρίες το επόμενο διάστημα για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπέτις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για την πρώτη του εμφάνιση με τη Μπέτις στη La Liga. Ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε στην ισπανική ομάδα στις 26 Οκτωβρίου και έκτοτε κάνει εντατικές προπονήσεις, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι άνθρωποι της Μπέτις εντυπωσιάστηκαν από την καλή εικόνα του Παπασταθόπουλου, μετά από μήνες απραξίας, μιας και έκανε ατομικές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή. Ωστόσο, χρειάστηκε καιρός μέχρι να βρεθεί στο σημείο που έπρεπε. Επίσης, όλο αυτό το διάστημα δούλευε και τακτικά με την ομάδα, για να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Πελεγκρίνι.

Πλέον φαίνεται πως ο Σωκράτης είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», θα έχει δύο ευκαιρίες σύντομα να το πραγματοποιήσει. Αρχικά, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής αυτή την Κυριακή στο παιχνίδι με της Λας Πάλμας, κι αυτό επειδή ο Πετσέλα θα επιστρέψει καθυστερημένα από τις υποχρεώσεις του με τη εθνική Αργεντινής.

Αν δεν τον βάλει ο Πελεγκρίνι σε αυτό το ματς, υπάρχει το παιχνίδι με την Αλμερία την επόμενη εβδομάδα, το οποίο θα διεξαχθεί 72 ώρες πριν τις υποχρεώσεις της Μπέτις στο Europa League, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες στην άμυνα. Αν ούτε τότε παίξει, τότε ο Παπασταθόπουλος έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βιγιανοβέζε.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον Πελεγκρίνι, ο οποίος θα κρίνει την κατάσταση του 35χρονου στόπερ και πότε θα τον εντάξει στο ροτέισον.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X