Euro 2024: Προκρίθηκε η Σερβία με το 2-2 κόντρα στη Βουλγαρία

Euro 2024: Προκρίθηκε η Σερβία με το 2-2 κόντρα στη Βουλγαρία
Photo Credits: INTIME

Στο Euro του 2024 θα βρίσκεται και η Σερβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Euro του 2024 θα βρίσκεται και η Σερβία! Η παρέα των Ζίβκοβιτς, Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς, με τους δύο πρώτους να ξεκινάνε βασικοί και ο τελευταίος να περνά αλλαγή, έμειναν στο 2-2 με την Βουλγαρία αλλά πήραν τον βαθμό που ήθελαν για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια!

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς, αγχώθηκε πάντως και κυρίως έκανε από μόνη της τα εύκολα… δύσκολα, με τον Ντεσπόντοφ από πλευράς φιλοξενούμενων να είναι ο κορυφαίος, έχοντας δοκάρι αλλά και γκολ.

Την ίδια ώρα, η Ουγγαρία επικράτησε 3-1 με ανατροπή του Μαυροβουνίου και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση. Με τους φιλοξενούμενους να μένουν εκτός του Euro, έχοντας τον Γιόβετιτς αρχηγό αλλά και δημιουργό του γκολ που πέτυχαν και τους είχε δώσει, προσωρινά, ελπίδες πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Σερβία-Βουλγαρία 2-2
(17’ Βελίκοβιτς, 82’ Μπάμπιτς – 59’ Ρούσεφ, 69’ Ντεσπόντοφ)
Ουγγαρία-Μαυροβούνιο 3-1
(67’, 68’ Σομποσλάι, 90+3’ Νάγκι – 36’ Ρούμπεζιτς)

Η βαθμολογία

Σερβία-Βουλγαρία 2-2, Ουγγαρία-Μαυροβούνιο 3-1

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X