Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία η ΑΕΚ - Επικράτησε με 5-0 και των Ελπίδων Καρδίτσας!

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες εντυπωσιακά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που επικράτησε με το ευρύ 5-0 επιβλήθηκε των Ελπίδων Καρδίτσας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ελληνικού, η «Ένωση» παρουσιάστηκε σοβαρή και κατέκτησε την 4η νίκη της σε 6 παιχνίδια (μετρά ακόμα 1 ισοπαλία και 1 ήττα) και με 13 βαθμούς φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου παρατάχθηκε με τις Κοτσιμπέλη, Βέρα, Παυλοπούλου, Τριβυζάκη, Κόλλια, Πινέδα, Καπνίση, Μάρκου, Μπούτλα, Τσελέντη και Λόπεζ.

Οι «κιτρινόμαυρες» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι από την αντίπαλό τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γκολ έμοιαζε να είναι θέμα χρόνου και τελικά στο 18′ η Λόπεζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 22′ η ίδια αθλήτρια σκόραρε με σουτ μετά από σέντρα της Μπούτλα, ενώ το 3-0 σημειώθηκε στο 34′ με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από την Κόλλια.

Στο β’ μέρος ο τεχνικό της ΑΕΚ πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές, με την τακτική της ομάδας όμως να παραμένει η ίδια. Η κυριαρχία της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε με άλλα δύο τέρματα έως το τέλος του αγώνα: 4-0 η Τριανταφυλλοπούλου στο 74′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στο 77′ η Μπριάνα έκανε το 5-0 μετά από ασίστη της Τριανταφυλλοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ – Ελπίδες Καρδίστας
Σκόρερς: Λόπεζ (2), Κόλλια, Τριανταφυλλοπούλου, Μπριάνα.
ΑΕΚ (Νίκος Γκαλίτσιος): Κοτσιμπέλη, Βέρα, Παυλοπούλου, Τριβυζάκη, Κόλλια, Πινέδα, Καπνίση, Μάρκου, Μπούτλα, Τσελέντη, Λόπεζ, Χατζηχαριστού, Μπαρτζακλή, Μπριάνα, Νίκα, Ροπόκη, Τζουτζουράκη, Ίβιτς, Ντζάνη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X