Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. στη Ρίο Άβε: «Επένδυση 20,5 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη έως το καλοκαίρι»

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. στη Ρίο Άβε: «Επένδυση 20,5 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη έως το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση στη Ρίο Άβε, με την πρόεδρο της ομάδας, Αλεξαντρίνα Κρουζ να παρουσιάζει το πλάνο επένδυσης του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η Αλεξαντρίνα Κρουζ παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου τις διαδικασίες για το επενδυτικό σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και το πώς θα γίνει ο μετασχηματισμός του μοντέλου διαχείρισης.

Η Κρουζ υποστήριξε ότι θα γίνουν «επενδύσεις ύψους 20,5 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2024», νούμερο που θα επιτρέψει «την πληρωμή βραχυπρόθεσμων χρεών, προϋπολογισμού και μισθών μέχρι το τέλος της σεζόν». Όπως επίσης τα κεφάλαια θα ενισχύσουν την ομάδα ενόψει Γενάρη στη βελτίωση εγκαταστάσεων, γηπέδου και γυμναστηρίων.

Σύμφωνα με την «Record», η δημιουργία ΕΔΕ, η πλειοψηφία της οποίας θα ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού. Συνεπάγεται τον διορισμό πέντε διευθυντών. Δύο που όρισε η Ρίο Άβε. Και οι υπόλοιποι τρεις διορίστηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την πρόεδρο να υποστηρίζει ότι ο νέος συνεργάτης «δεν θέλει να αλλάξει κάτι. Σε επίπεδο τοπικής διαχείρισης».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X