«Ο Μανδάς φέρεται να έχει προβάδισμα για Νο2 γκολκίπερ στη Λάτσιο»

«Ο Μανδάς φέρεται να έχει προβάδισμα για Νο2 γκολκίπερ στη Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον Χρήστο Μανδά και την παρουσία του στη Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία και τη Λάτσιο συνεχίζει από το καλοκαίρι ο Χρήστος Μανδάς, καθώς πήρε τότε μεταγραφή από τον ΟΦΗ στους Ρωμαίους. Ο 22χρονος πορτιέρε ακόμη δεν έχει ντεμπουτάρει με τη φανέλα τους, όμως περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του και όπως σχολιάζουν σχετικά εκεί ΜΜΕ, μάλλον δεν θα… αργήσει να έρθει.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν εκείνος που «μπλόκαρε» την επιστροφή του στην Κρήτη, αφού ναι μεν αρχικά το πλάνο ήταν να συνεχίσει στην τρέχουσα σεζόν δανεικός στο «Γεντί Κουλέ», τελικά έγινε μόνιμος κάτοικος της εκεί πρωτεύουσας και όπως σχολιάζει η «Corriere dello Sport», φαίνεται πως λογίζεται πια ως ο Νο2 γκολκίπερ του club, πίσω από τον Ιβάν Προβεντέλ.

«Ο Μανδάς έχει δείξει την αξία του με σούπερ επιδόσεις στις προπονήσεις της Λάτσιο και φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Σέπε (σ.σ. Λουίτζι Σέπε, 32 ετών πορτιέρε)». Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι ενδέχεται ο Μανδάς να ξεκινήσει βασικός στον επερχόμενο αγώνα με την Τζένοα (5/12), για το Κύπελλο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X