Βινίσιους: Η μαγνητική «έδειξε» ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός 2,5 μήνες

Βινίσιους: Η μαγνητική «έδειξε» ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός 2,5 μήνες
Photo Credits: INTIME

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Βινίσιους και Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Βινίσιους και Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε σήμερα (18/11), ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός υπέστη ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο στο αριστερό του πόδι και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου δυόμιση μήνες. Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης αποχαιρετά το 2023 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσει το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κολομβία μετά από ένα θεαματικό τάκλιν που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από μια πρώτη εξέταση στη Βραζιλία, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μυ του αριστερού μηρού. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πιο κατάλληλο ήταν να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

«Μετά από τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με ρήξη στο μηριαίο δικέφαλο στο αριστερό του πόδι», ανέφερε σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X