ΑΕΚ: Για το «διπλό» (16:30) με Πανόραμα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Πανόραμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:30 το ΑΕΠ Πανόραμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικων.

Η «Ένωση» προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αθηναϊκό και Κορυδαλλό και οι «κιτρινόμαυρες» θα τα δώσουν για να πάρουν την 3η σερί νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πανηγυρίσει κάποια νίκη στο γήπεδο της. Στον πάγκο της ΑΕΚ θα βρίσκεται σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Κύρος Σαράφης ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Μαρία Παύλου δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο έχουμε έναν σημαντικό αγώνα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις μέρες πάνω στα πράγματα που θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο, ώστε να γινόμαστε καλύτερη ομάδα ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες σημαντικές νίκες. Ευελπιστούμε η δουλειά που κάνουμε μαζί, με τη ψυχή και το πάθος μας, να κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α1 Γυναικών (5η αγωνιστική)

Σπίτι του Χάντμπολ 15:30, ΠΑΟΚ Mateco- Αναγέννηση Άρτας

(Πατιός- Πήτας, Σαμαράς)

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΕΚ

(Γράψας- Κυριακού, Παρτεμιάν)

Γ. Χαλκίδης 19:30, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- Αθηναϊκός

(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Τσάκωνας)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X