Οι τιμονιέρηδες ξέρουν ποιος πρέπει να μείνει ή να φύγει και ποιος πρέπει να 'ρθει στην ΑΕΚ

Οι τιμονιέρηδες ξέρουν ποιος πρέπει να μείνει ή να φύγει και ποιος πρέπει να 'ρθει στην ΑΕΚ

Ο Ενωσίτης γράφει για το παρελθόν, το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον της ΑΕΚ και τις σταθερές επιτυχίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις στήλες αυτές δεν αναφερόμαστε ποτέ σε αγωνιστικά θέματα της ΑΕΚ ή σε εσωτερικά της γενικότερα. Με τους αντιπάλους της ασχολούμαστε, γιατί αυτοί είναι πάντα το θέμα μας. Ειδικά εδώ κι ένα χρόνο που η ΑΕΚ έχει μπει με την εγγύηση και την σφραγίδα του ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια νέα λαμπρή εποχή σε όλα τα επίπεδα και καθημερινά – ναι, καθημερινά- γράφεται ιστορία. Θα κάνουμε σήμερα μια εξαίρεση μόνο. Και υπάρχει λόγος.

Ένεκα της διακοπής, δημοσιογραφικά είναι λογικό να αναδεικνύονται κάποια θέματα που δεν έχουν και τόσο σημασία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κάποια άλλα να τραβιούνται από τα μαλλιά, ίσως και κάποια να γεννιούνται μόνο και μόνο για να υπάρξει αφορμή για ένα άρθρο. Λογικά όλα αυτά. Αλλά ταυτόχρονα και αφορμή να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Στο επίκεντρο ο Αλμέιδα

Δεν ξέρουμε ποιους μπορεί να θέλει να πάρει η ΑΕΚ, ποιους μπορεί να θέλει ή να μη θέλει να κρατήσει και πάει λέγοντας… Ένα μόνο πράγμα ξέρουμε: Η ΑΕΚ σήμερα έχει αρχή, μέση και τέλος. Έχει σημεία αναφοράς και συγκεκριμένους πυλώνες στην διαδικασία της λήψης αποφάσεων. Στο επίκεντρο είναι ο προπονητής της. Ο προπονηταράς της για την ακρίβεια, ο Ματίας Αλμέιδα.

Απόψεις μπορεί να έχουμε όλοι μας για πρόσωπα και πράγματα. Μπορούμε να συμφωνούμε ή να μη συμφωνούμε με αποφάσεις που έχουν παρθεί ή θα παρθούν στην συνέχεια. Και μπορούμε στα πλαίσια που απαιτεί το μέτρο που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και να τις διατυπώνουμε. Εννοούνται όλα αυτά… Πλην όμως περιμέναμε πολύ και περάσαμε πολλά μετά το πρωτάθλημα του 2018, για να μπουν όλα τα πράγματα στην σειρά που είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με πρώτο και κύριο την αρχή και το τέλος των πάντων, δηλαδή το γήπεδο. Με το οποίο πάνω απ΄όλα αποκτήσαμε ξανά το σημείο αναφοράς για την συλλογική μας ταυτότητα. Η ΑΕΚ έγινε ξανά… ΑΕΚ στον απόλυτο βαθμό. Χωρίς να της λείπει τίποτα απ’ όσα συνθέτουν την ταυτότητα της και καλλιεργήθηκαν σε βάθος δεκαετιών.

Η ΑΕΚ άλλαξε πίστα

Περιμέναμε πολύ λοιπόν, περάσαμε πολλά, αλλά πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ΑΕΚ που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα σαν σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ. Με κενά που πάντα θα υπάρχουν, αλλά πλέον εντοπίζονται από έναν οργανισμό που λειτουργεί συντονισμένα και συντονισμένα επιδιώκει τις λύσεις. Κι αργά ή γρήγορα τις βρίσκει ή θα τις βρει.

Έναν οργανισμό που στα αγωνιστικά θέματα προχωρά με γνώμονα τα ζητούμενα του καθ’ ύλη αρμόδιου, του προπονητή μας. Του προπονητή που δημιούργησε την ομάδα του νταμπλ και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, βλέπουμε και συνέχεια και σταθερότητα. Που δεν υπήρξε ούτε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου του 2016, ούτε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018.

Το καλύτερο για την ΑΕΚ

Στα ερωτήματα λοιπόν που διατυπώνονται, στις απορίες σχετικά με το πως θα πορευθούμε για θέματα που αφορούν πρόσωπα που είναι στην ομάδα ή άλλα που ίσως θα μπορούσαν να έρθουν, οι απαντήσεις πλέον είναι εύκολες. Θα γίνει αυτό που κρίνει καλύτερο ο καθ’ ύλη αρμόδιος σε συνεργασία με τον οργανισμό που τον έφερε, τον στήριξε και τον στηρίζει στο δύσκολο καθημερινό του έργο.

Υποφέραμε πολύ για να φτάσουμε στο σημείο να μην ανησυχούμε, να μην μας τρώει το σαράκι. Για να φτάσουμε στο σημείο να ξέρουμε πως υπάρχουν σταθερές, σημεία αναφοράς. Ας το ευχαριστηθούμε λοιπόν. Ό,τι είναι καλύτερο για την ΑΕΚ όπως το αντιλαμβάνονται όσοι την καθοδηγούν και την καθοδηγούν καλά, αυτό θα γίνει.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X