Ο Μπακασέτας, ο στόχος της Ιταλίας και η επιστροφή στην ΑΕΚ

Ο Μπακασέτας, ο στόχος της Ιταλίας και η επιστροφή στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τον φάκελο «Μπακασέτας» για την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προσεχές καλοκαίρι (2024) ο Τάσος Μπακασέτας θα μείνει ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ.

Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο δρόμος που θα «περπατήσει» ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, μετά την άρνηση του να ανανεώσει με την τουρκική ομάδα με πρόταση κοντά στα 2 εκατ.ευρώ. Μεγάλη μεν, αλλά ο παίκτης έχει άλλα στο μυαλό του. Ο «Μπάκα» στα 30 του θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία. Τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για επιστροφή στην ΑΕΚ είναι αρκετά και συχνά πια.

Ωστόσο, ο Έλληνας παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να παίξει σε ένα δυνατό top πρωτάθλημα της Ευρώπης και το γεγονός ότι θα συζητήσει ως ελεύθερος θεωρεί ότι θα του δώσει έναν… άσο στο μανίκι για να πετύχει τον στόχο του πιο εύκολα. Μία από τις προτεραιότητες είναι σαφώς η Ιταλία, με 2-3 ομάδες να τον έχουν ψηλά στην λίστα και την Λάτσιο να έχει δείξει το ενδιαφέρον της.

Ο Μπακασέτας, ο στόχος της Ιταλίας και η επιστροφή στην ΑΕΚ

Εν ολίγοις το καλοκαίρι του 2024 στα 31 του πλέον θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του. Και δύσκολα θα είναι αυτή η ΑΕΚ τώρα, μιας και ο ίδιος δεν έχει προτεραιότητα την επιστροφή τώρα στην Ελλάδα. Ενώ και στους «κιτρινόμαυρους» η θέση του Μπακασέτα δείχνει και είναι «κατειλημμένη» μιας και υπάρχουν τώρα οι Τσούμπερ-Αραούχο-Μάνταλος-Πισάρο για να παίζουν πίσω από τον φορ. Με τους 3 εκ των 4 να έχουν συμβόλαιο και μετά το καλοκαίρι και τον «Τσίνο» να βρίσκεται σε τροχιά διαπραγματεύσεων με το κλαμπ για επέκταση.

Έτσι τα τωρινά δεδομένα «φωτογραφίζουν» ότι δύσκολα θα δούμε τον Μπακασέτα ξανά με την φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2024. Κάτι που αναμένεται να συμβεί αργότερα, αφού κοινός πόθος του κλαμπ και του παίκτη είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να τελειώσει στην Ένωση την καριέρα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X