Επιτρέπεται να ταξιδέψεις με sex toys στη βαλίτσα σου σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού;

Επιτρέπεται να ταξιδέψεις με sex toys στη βαλίτσα σου σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού;

Kαι ναι και όχι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να πάρεις τα ερωτικά παιχνίδια σου μαζί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και αρκετοί ετοιμάζουν βαλίτσες για ταξιδιωτικούς προορισμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με αεροπλάνο, όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος αποσκευών, σκεφτήκαμε πως θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε τι ακριβώς ισχύει σχετικά με τη μεταφορά σεξουαλικών παιχνιδιών στη βαλίτσα σας. Γιατί ναι, κάποι@ από εσάς σίγουρα θα έχετε σκεφτεί “μπορώ να έχω στη βαλίτσα μου ενώ παίρνω μια πτήση τα sex toys ή απαγορεύεται;” Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Υπάρχουν όμως μερικά “αλλά” τα οποία θα αναφέρουμε ευθύς αμέσως. Επίσης, για να αποφύγετε οποιαδήποτε πιθανή αμηχανία κατά τη διάρκεια του ελέγχου ασφαλείας, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα θα μεταφερθούν μαζί σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και διακριτικότητα, ώστε να μην βρεθείτε σε αμηχανία ή να νιώσετε άβολα κατά τον έλεγχο των αποσκευών σας.

Aς ξεκινήσουμε από μια χώρα η οποία έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τα Χριστούγεννα: Την Μεγάλη Βρετανία. Αν και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με τα ταξίδια με σεξουαλικά παιχνίδια, διαθέτει μια πολιτική σχετικά με τις “ηλεκτρονικές συσκευές” γενικότερα, όπου περιγράφεται λεπτομερώς τι μπορεί να μεταφερθεί τόσο στις χειραποσκευές όσο και στις παραδοτέες αποσκευές. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν την επιβίβαση μπαταριών ή αντικειμένων που λειτουργούν με μπαταρίες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πριν πετάξετε ποια ερωτικά παιχνίδια έχετε επιλέξει να πάρετε μαζί σας – και προτιμήστε αυτά που λειτουργούν με usb ώστε να μην κατασχεθούν τα ερωτικά σας παιχνίδια κατά τον έλεγχο των αποσκευών σας.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X