Σκαλόνι: «Δεν είμαστε αξεπέραστοι,επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Σκαλόνι: «Δεν είμαστε αξεπέραστοι,επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές»
Photo Credits: INTIME

Το αήτητο της Αργεντινής έλαβε τέλος μετά την ήττα από την Ουρουγουάη, με τον Σκαλόνι να τονίζει οτι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σε κάνει ανίκητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουρουγουάη έβαλε τέλος στο σερί 25 νικών της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής. Η «αλμπισελέστε» ηττήθηκε με 2-0 στην 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής, με τον Σκαλόνι να δίνει εύσημα στην Ουρουγουάη για το παιχνίδι της τονίζοντας οτι ένα Μουντιάλ δεν κάνει μια ομάδα ανίκητη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαμε ποτέ άνετοι. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας, αλλά επαναλαμβάνω, είναι η τιμή τους για το πώς έπαιξαν.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ.

Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι», κατέληξε ο Σκαλόνι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X