Ένωση Διαιτητών για την επίθεση σε Γκάμαρη: «Τίποτα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο»

Ένωση Διαιτητών για την επίθεση σε Γκάμαρη: «Τίποτα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο»
Photo Credits: INTIME

Θέση για την επίθεση στην επιχείρηση του ρέφερι, Ανδρέα Γκάμαρη πήρε το απόγευμα της Πέμπτης η Ένωση Διαιτητών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για αυτά που έγιναν στο μαγαζί και το σπίτι του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη πήρε η Ένωση Διαιτητών.

Η Ένωση Διαιτητών πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε ο Έλληνας ρέφερι Ανδρέας Γκάμαρη όπου κινδύνευσε ο ίδιος και η οικογένεια του καθώς η πυρκαγιά που δημιούργησαν οι δράστες με γκαζάκια στο μαγαζί του, επεκτάθηκε μέχρι το σπίτι που ήταν από πάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο κ. Γκάμαρη Ανδρέα και στην οικογένειά του για τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος τοποθετήθηκε στο κατάστημα του.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών συμπαραστέκεται σε κάθε Έλληνα διαιτητή και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανεξαρτησία της Ελληνικής διαιτησίας και τη στήριξη των Ελλήνων Διαιτητών δηλώνοντας ότι τίποτα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο για να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Με εκτίμηση,Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.Ο Πρόεδρος Μανωλης Γιανναδακης. Ο Γεν. Γραμματέας Γιωργος Καραμανης Ο Πρόεδρος Δημοσιων Σχεσεων Μιχαλης Γαρεφαλακης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X