Θερέθο: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για την κατάκτηση της του πρωταθλήματος»

Θερέθο: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για την κατάκτηση της του πρωταθλήματος»
Photo Credits: INTIME

Αισιόδοξος για τις δυνατότητες της φετινής Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Ενρίκε Θερέθο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τον Ζοάο Φέλιξ, ενώ τόνισε πως πιστεύει πως οι Ροχιμπλάνκος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Σιμεόνε θα έφευγε από την Ατλέτικο της Μαδρίτης, ούτε πέρυσι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για το ποιοι προπονητές του αρέσουν ανέφερε: «Αυτοί που λέει ο Σιμεόνε. Δεν υπήρχε ποτέ επιλογή Λουίς Ενρίκε γιατί ποτέ δεν σκεφτήκαμε να φύγει ο Σιμεόνε από την Ατλέτικο».

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να φέρονται πρόθυμοι να τον κρατήσουν στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, ο ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο, τόνισε: «θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και του εύχομαι καλή τύχη στη Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στην Ατλέτι, αλλά αν τον θέλει η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει πρόταση. Δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάφερε στην Ατλέτι».

Ενώ σχετικά με το αν αποτελούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ήταν ξεκάθαρος. «Δεν νομίζω. Δεν έχω δει ποτέ πρόβλημα με αυτό».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X