Jornal de Noticias: «Ο Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε»

Jornal de Noticias: «Ο Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να επενδύσει στην Ρίο Άβε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ, σκέφτεται να αγοράσει και ομάδα στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα την Ρίο Άβε.

Το ρεπορτάζ είναι της εφημερίδας «Jornal de Noticias» με τίτλο «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε».

Παρουσιάζεται το βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ και σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή είναι έντονο και μάλιστα είναι διατεθειμένος να βάλει πολλά χρήματα ώστε να βελτιώσει το υπάρχουν ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας, αλλά και να τακτοποιήσει τα οικονομικά του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της Ρίο Άβε θα έχουν την προσεχή Κυριακή γενική συνέλευση και θα διεξαχθεί ψηφοφορία ώστε να συσταθεί ως ΠΑΕ. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος ώστε να επιβιώσει, όπως δήλωσε σχετικά η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει plan Β. Η Ρίο Άβε χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Και αυτό μπορεί αν γίνει μόνο με την παρουσία ενός ισχυρού εταίρου» ανέφερε η πρόεδρος, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το όνομα του οποίου αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X