Εθνική: Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κουρμπέλης δείχνουν τον δρόμο και αξίζουν τον σεβασμό

Εθνική: Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κουρμπέλης δείχνουν τον δρόμο και αξίζουν τον σεβασμό
Photo Credits: INTIME

Γιατί οι Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κουρμπέλης αξίζουν τον σεβασμό όλων μας στην Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τους δύο διεθνείς οι οποίοι επιλέγουν εθνική ομάδα αντί για κάποιες μέρες ξεκούρασης θέτοντας τη σωστή νοοτροπία για τη «γαλανόλευκη».

Τα τελευταία τρία χρόνια όλοι οι Έλληνες διεθνείς ανυπομονούν να βρίσκονται στις αποστολές της “γαλανόλευκης”. Όσοι δεν είναι απογοητεύονται, αλλά κάνουν αυτή την απογοήτευση έξτρα δουλεύουουν περισσότερο για να πάρουν την πολυπόθητη κλήση.

Άπαντες δηλώνουν χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί με τους συμπαίκτες τους στην εθνική ομάδα και έχουν αφήσει έξω όλες τις συλλογικές αντιπαραθέσεις, “χτίζοντας” στεγανά που θυμίζουν άλλες εποχές, σε μια περίοδο μάλιστα που η τοξικότητα είναι στα πάνω της.

Για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τη σπουδαιότητα που βρίσκουν άπαντες στην εθνική ομάδα θα αναφέρουμε το εξής: Ο Μάνταλος και ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένοι για το ματς με τη Γαλλία. Θα μπορούσαν να έχουν μείνει εκτός αποστολής από αυτό το γκρουπ, αλλά μετά από επικοινωνία με τον Γκουστάβο Πογέτ και το τεχνικό επιτελείο, ζήτησαν ξεκάθαρα να είναι στην αποστολή.

Εθνική: Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κουρμπέλης δείχνουν τον δρόμο και αξίζουν τον σεβασμό

Ο λόγος είναι ότι σε αυτή την αποστολή θα δουλέψουν πράγματα χρήσιμα για τα ματς του Μαρτίου. Προφανώς Μάνταλος και Κουρμπέλης θα είναι στην αποστολή του Μαρτίου, ακόμα κι αν δεν είχαν συμπεριληφθεί σε αυτή την αποστολή.

Αλλά είναι τέτοια η θέλησή τους να είναι κοντά στην ομάδα που επέλεξαν να έρθουν για τις προπονήσεις και το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, από το να πάρουν μερικές μέρες άδειας για να ξεκουραστούν από το πολύ βαρύ καλεντάρι που βιώνουν, ειδικά τη φετινή σεζόν με τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτή η νοοτροπία είναι η κατάλληλη νοοτροπία για να είναι κανείς μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Ο Μάνταλος κι ο Κουρμπέλης δείχνουν τον δρόμο. Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιλέξουν μερικές μέρες διακοπών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλα στην ζωή είναι θέμα επιλογών.

Πηγή: Novasports.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X