Για την υπέρβαση στη Γερμανία - Η ΑΕΚ σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στο Αννόβερο!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 το Αννόβερο στη Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις εγχώριες υποχρεώσεις της και στρέφει ξανά την προσοχή της στην Ευρώπη όπου έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, EHF TV) το Αννόβερο στη Γερμανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής EHF European League. Η «Ένωση» προέρχεται από τη σπουδαία νίκη απέναντι στην ελβετική Κρίενς Λουκέρνη και θέλει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση, δίνοντας το 100%, απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς δεν έχει τίποτα να χάσει απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου ωστόσο θέλει να αγγίξει το δικό της «ταβάνι» και να σταθεί επάξια στο γήπεδο.  Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Swiss Life Hall», ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το ehftv.com.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι παραδέχτηκε πως το Αννόβερο παίζει αυτή την στιγμή το καλύτερο χάντμπολ αλλά η ΑΕΚ δε έχει τίποτα να χάσει. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε κόντρα στο Αννόβερο, που είναι σε καλό μομέντουμ. Παίζουν το καλύτερο χάντμπολ στη Γερμανία. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά, να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X