ΑΕΚ: Πρώτος στόχος η ανανέωση του Αραούχο

ΑΕΚ: Πρώτος στόχος η ανανέωση του Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί την ανανέωση με τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά η υπόθεση είναι περίπλοκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιγά σιγά συνεχίζουν οι ανανεώσεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Οι πρώτοι που υπέγραψαν ήταν οι Πέτρος Μάνταλος και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ όλα δείχνουν οτι η επόμενη ανανέωση που κοιτάνε οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αυτή του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ δεν αποτελεί απλώς έναν παίχτη αφού απο την πρώτη του θητεία κιόλας στην «Ένωση» το μακρινό 2017 δέθηκε με αυτή αλλά και με τη κερκίδα και έφτασε φέτος να φορέσει και το περιβραχιόνιό της. Πλέον είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα και «σημαία» για τον κόσμο της.

Όλοι στην ΑΕΚ έχουν διακαή πόθο να παραμείνει ο αρχηγός στην ομάδα, από τον Ματίας Αλμέιδα μέχρι τον Δημήτρη Μελισσανίδη το μόνο εμπόδιο είναι η επτάχρονη κόρη του Αργεντίνου στην Ισπανία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να βρούν την χρυσή «τομή» με τον Αργεντίνο φορ λαμβάνοντας υπόψη φυσικά τις επιθυμίες του παίκτη. Είναι διατεθημένοι να προσφέρουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στον Αργεντίνο για να μπορεί να βλέπει την οικογένειά του αλλά και ναι συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα».

Εξάλλου και ο 31χρονος άσος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για περίπλοκη κατάσταση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X