Ο Ντοναρούμα μέσα σε ένα βράδυ έγινε «Dollarumma» - «Οι αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα»

Ο Ντοναρούμα μέσα σε ένα βράδυ έγινε «Dollarumma» - «Οι αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντοναρούμα επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Σαν Σίρο» και είδε τους οπαδούς της Μίλαν να τον υποδέχονται με άγριες διαθέσεις.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε 2-1 από την Μίλαν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League πληγώνοντας μια φορά τους πρωταθλητές Γαλλίας και δις των Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, να έχει ένα λόγο παραπάνωνα φύγει με την πίκρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του από το «Σαν Σίρο».

Αυτός δεν ήταν άλλος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, με τους φίλους της Μίλαν να μην τον έχουν συγχωρέσει ακόμη για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην Παρί πριν μερικά χρόνια αφήνοντας την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα και να πετούν στο γήπεδο χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του.

Έτσι, για ένα βράδυ ο Ντοναρούμα έγινε «Dollarumma» από τη στιγμή που το πρόσωπό του μπήκε σε δολάρια που πετάχτηκαν μπροστά στην εστία του, με τον Ιταλό διεθνή γκολκίπερ να θυμάται αντίστοιχη υποδοχή που του είχαν κάνει σε ματς της σκουάντρα ατζούρα και να κάνει λόγο για δύσκολη κατάσταση.

«Δεν ήταν εύκολο για μένα ούτε τον Οκτώβριο του 2021, δεν ήταν εύκολο ούτε αυτή τη φορά. Στο γήπεδο προσπαθείς πάντα να μην επηρεάζεσαι και να δίνεις τα πάντα για την ομάδα σου αλλά σίγουρα μετά το ματς τα σκέφτεσαι, απελευθερώνεις τα συναισθήματα σου.

Στο γήπεδο πάντως, όσον αφορά σε αυτό το θέμα, έχω ωριμάσει πολύ», δήλωσε ο Ντοναρούμα κατά τη διάρκεια παρουσίας ου σε ποδοσφαιρική εκδήλωση με τίτλο «Hall of Fame del Calcio Italiano».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X