Ολλανδία: Εκτός ο Άκε από τα ματς με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ

Άκε: «Πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε και το Σούπερ Καπ»
Photo Credits: INTIME

Μένει εκτός εθνικής Ολλανδίας ο Άκε λόγο τραυματισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέιθαν Άκε αποχώρησε από την αποστολή της Ολλανδίας για τους δύο τελευταίους προκριματικούς της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  2024, εναντίον της Ιρλανδίας και του Γιβραλτάρ λόγω τραυματισμού. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο τελευταίος οπισθοφύλακας που εντάχθηκε στη λίστα τραυματισμών των Ολλανδών, με τους Σβεν Μπότμαν, Ματέις ντε Λιχτ, Γιούριεν Τίμπερ και Μίκι φαν ντε Βεν επίσης να απουσιάζουν για τον αγώνα.

Ο Άκε, ο οποίος έχει 42 συμμετοχές, έχασε τη δραματική ισοπαλία (4-4)  της Σίτι στην Premier League με την Τσέλσι την Κυριακή. Ούτε ο σύλλογος ούτε η Ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB) έχουν δώσει λεπτομέρειες για τον τραυματισμό. Η KNVB είπε ότι δεν θα καλέσει αντικαταστάτη για τον Άκε για τους αγώνες με την Ιρλανδία στο Άμστερνταμ το Σάββατο και το Γιβραλτάρ εκτός έδρας στις 21 Νοεμβρίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X