Μαγκουάιρ: «Ήμουν πρόθυμος να μείνω στη Γιουνάιτεντ και να παλέψω για τη θέση μου και τα κατάφερα»

Μαγκουάιρ: «Ήμουν πρόθυμος να μείνω στη Γιουνάιτεντ και να παλέψω για τη θέση μου και τα κατάφερα»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να μην αναζητήσει μια μεταγραφή μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα παλέψει για τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Παρά τις προσφορές που φέρεται να είχε το περασμένο καλοκαίρι (για παράδειγμα από τη Γουέστ Χαμ) ο Άγγλος στόπερ αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και αισθάνεται πλέον δικαιωμένος για την απόφασή του, αφού ξεκίνησε βασικός στους οκτώ τελευταίους αγώνες των «Κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 30χρονος στόπερ είχε χάσει τη θέση του από τότε που ο Τεν Χαγκ ήρθε στην ομάδα την περασμένη σεζόν, έχοντας εμφανιστεί σε 16 παιχνίδια της Premier League και έχοντας μετρήσει μόλις 759 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο έμπειρος διεθνής δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Από τότε που ο Λισάντρο Μαρτίνες τέθηκε εκτός μάχης στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Μαγκουάιρ έγινε βασικός και υποστήριξε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας στο ESPN, ο πρώην παίκτης της Λέστερ δήλωσε: «Έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια πέρυσι, 16 ή 17, και ένιωσα ότι απέδωσα πολύ καλά, απλώς δεν έπαιξα όσα θα ήθελα. Από την άλλη πλευρά, ο Ράφα [Ραφαέλ Βαράν] και ο Λίτσα [Λισάντρο Μαρτίνες] έπαιζαν εξαιρετικά και κράτησαν σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν στην άμυνα. Έπρεπε να περιμένω τον χρόνο μου και να κάνω υπομονή. Είχα δύο ή τρεις ευκαιρίες την περασμένη σεζόν να πάρω παιχνίδια, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω ασθένειας και τραυματισμών οπότε δεν βρήκα ποτέ τον ρυθμό και δεν πήρα ποτέ τα παιχνίδια που θα μπορούσα για να αποδείξω τι αξίζω στον προπονητή. Τώρα το έχω πετύχει αυτό. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο και μου αρέσει πραγματικά να παίζω για αυτόν τον σύλλογο. Ήμουν πρόθυμος να μείνω και να παλέψω για τη θέση μου και έχουμε τέσσερις ή πέντε κορυφαίους διεθνείς κεντρικούς αμυντικούς σε αυτή την ομάδα και ο ανταγωνισμός για τις θέσεις είναι πραγματικά μεγάλος».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X