Ομπαμεγιάνγκ: «Στην Μπαρτσελόνα η πιο όμορφη περίοδος της καριέρας μου - Πήγαινα για προπονήσεις στα ρεπό»

Ομπαμεγιάνγκ: «Στην Μπαρτσελόνα η πιο όμορφη περίοδος της καριέρας μου - Πήγαινα για προπονήσεις στα ρεπό»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στάθηκε άτυχος στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα της Βαρκελώνης την περίοδο που αντιμετώπιζε πολλά εξωαγωνιστικά, με το αγωνιστικό τμήμα εκείνη την περίοδο να περνάει σε δεύτερη μοίρα, κατάσταση που έφερε μαζεμένες αποτυχίες σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο Γκαμπονέζος φορ έχει μόνο τα καλύτερα να πει για την παρουσία τους στους Ισπανούς, αφού σε δηλώσεις που παραχώρησε, χαρακτήρισε εκείνη την περίοδο την καλύτερη της καριέρας του!

«Νομίζω ότι οι έξι μήνες μου στην Μπαρτσελόνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της καριέρας μου. Μου άρεσε να παίζω αγώνες και να προπονούμαι τόσο πολύ που πήγαινα στις προπονήσεις ακόμα και στα ρεπό μου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο επιθετικός της Μαρσέιγ.

Πάντως, ο Ομπαμεγιάνγκ την περσινή σεζόν κατέγραψε μια συμμετοχή με τους «μπλαουγκράνα» στη La Liga πριν αποχωρήσει για την Τσέλσι, η οποία του έδωσε το μετάλλιο του πρωταθλητή Ισπανίας. Κατά τα άλλα, μέτρησε 13 γκολ και μια ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X