Αποθέωσε τον Κέιν ο Τούχελ: «Είναι φαινόμενο»

Αποθέωσε τον Κέιν ο Τούχελ: «Είναι φαινόμενο»
Photo Credits: INTIME

Αποθέωση για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος εντυπωσιάζει στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέιν, πρώτος σκόρερ της Τότεναμ και δεύτερος όλων των εποχών στην Premier League, ανταποκρίθηκε έχει ήδη πετύχει 21 γκολ σε 15 αγώνες, σε Bundesliga και Champions League, για την Μπάγερν. «Είναι εντυπωσιακό», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, μετά τα δύο τέρματά του χθες (11/11) στη νίκη με 4-2 επί της Χάιντενχαϊμ.

«Παίζει για πρώτη φορά μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και σκοράρει έτσι… Είναι φαινόμενο». Τα δύο γκολ του Κέιν το Σάββατο ανέβασαν τον απολογισμό του στο πρωτάθλημα σε 17 από 11 αγώνες, σημειώνοντας ρεκόρ πρωταθλήματος για τα περισσότερα γκολ σε αυτό το στάδιο, ξεπερνώντας το προηγούμενο όριο των 16 του Λεβαντόφσκι.

Ο Κέιν έχει ήδη περισσότερα γκολ μετά από 11 αγώνες στην Bundesliga από ό,τι είχαν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας την περασμένη περίοδο σε ολόκληρη τη σεζόν! «Δεν μπορώ να σας πω κάτι διαφορετικό», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, σχετικά με την απόδοση του Κέιν το Σάββατο. «Οι αριθμοί λένε μια ιστορία. Δεν χρειάζονται λόγια».

Ο Κέιν έχει επίσης σκοράρει τέσσερις φορές σε τέσσερις αγώνες των ομίλων του Champions League, με την Μπάγερν να έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στη νοκ άουτ φάση δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν οι όμιλοι.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία αυτής της σεζόν είναι το εκπληκτικό σουτ των 60 μέτρων στη συντριβή της Ντάρμσταντ με 8-0, αναμφίβολα υποψήφιο για γκολ της σεζόν. Σημείωσε επίσης ένα χατ-τρικ στη νίκη της περασμένης εβδομάδας με 4-0 στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να γίνει ο πρώτος παίκτης όλων των εποχών που το έκανε στο ντεμπούτο του στο Klassiker.

«Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε ο συμπαίκτης του Τόμας Μίλερ. «Χρειάζεται μόνο να τον φέρουμε στη θέση του. Εάν καταφέρει να σουτάρει κοντά ή μέσα στην περιοχή, τότε το πιθανότερο είναι ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα».

Οι αξιωματούχοι του συλλόγου είναι εξίσου ευχαριστημένοι με τα γκολ του Κέιν, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση ήταν η σωστή τόσο για την Μπάγερν όσο και για τον ποδοσφαιριστή, που «πεινά» για έναν τίτλο.

«Απολύτως φανταστικό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν. «Προφανώς κάποιος είναι χαρούμενος όταν τα πράγματα λειτουργούν τόσο καλά, έχοντας επίσης εν μέρει την ευθύνη για αυτή τη μεταγραφή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Τα κατορθώματα του Κέιν ανάγκασαν επίσης ορισμένους επικριτές της μεταγραφής του να κάνουν στροφή 180 μοιρών. Ανάμεσά τους και ο πρώην Γερμανός διεθνής Ντίντι Χάμαν, ο οποίος αρχικά εξέφρασε αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματικός θα ήταν ο Κέιν στην Bundesliga.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα σκοράρει έτσι», δήλωσε ο Χάμαν στην εφημερίδα Bild. «Εννοώ ότι δεν υπέγραψε για τρεις μήνες αλλά για τέσσερα χρόνια και παίρνει υπέροχες μπάλες από τους συμπαίκτες του. Εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό γιατί είναι ένας από τους λίγους επιθετικούς που δεν έχουν τόση ταχύτητα, αλλά σου δείχνει πόσο έξυπνος είναι ως παίκτης. Η Μπάγερν έκανε τα πάντα σωστά. Είναι φαινόμενο».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X