Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέφτεται να πληρώσει την ρήτρα του Χάαλαντ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέφτεται να πληρώσει την ρήτρα του Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα Χάαλαντ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι του 2024, πληρώνοντας την «μυστική» ρήτρα των 200εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την «AS», στο στρατόπεδο της Ρεάλ επικρατεί ησυχία, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη και σπουδαία επιθετική μεταγραφή, η οποία θα αλλάξει ολοκληρωτικά το επίπεδο της μαδριλένικης ομάδας. Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο λόγος που η Ρεάλ τοποθετήθηκε επισήμως για το θέμα του Μπαπέ, είναι το «project Χάαλαντ».

Η Βασίλισσα φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να «πατήσει» πάνω στη ρήτρα των 200 εκατομμυρίων ευρώ που φημολογείται ότι έχει ο Χάαλαντ στο συμβόλαιο του με τη Σίτι. Μια ρήτρα την οποία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πλευρά μέχρι στιγμής, καθώς τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η πλευρά του Νορβηγού επιθετικού, έχουν κρατήσει κλειστά τα χαρτιά τους, κάτι που ωστόσο ίσως και να τους… προδίδει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X