Αντετοκούνμπο: «Να σταματήσουμε να λυπόμαστε τον εαυτό μας»!

Αντετοκούνμπο: «Να σταματήσουμε να λυπόμαστε τον εαυτό μας»!
Photo Credits: INTIME

Σκληρή κριτική στον εαυτό και στην ομάδα του άσκησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα των Μπακς από τους Μάτζικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μάσησε τα λόγια του και είπε τι είναι αυτό που δεν κάνει η ομάδα του και βρίσκεται αυτή την στιγμή με ρεκόρ 5-4, έπειτα κι από την ήττα από τους Μάτζικ.

Τα «Ελάφια» παρατάχθηκαν εκ νέου δίχως τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα και ο Greek Freak κουβάλησε την ομάδα του, δίχως όμως να αποτρέψει τη νέα ήττα.

«Μερικές φορές πρέπει να βάλεις το σώμα σου στη γραμμή, να δεχτείς αυτό το χτύπημα για να βοηθήσεις την ομάδα στην άμυνα. Στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν το κάναμε» εξήγησε μετά από το τέλος του αγώνα ο Αντετοκούνμπο.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι απλά μένουμε στάσιμοι. Επιστρέφουμε στην άμυνα και δεν δείχνουμε μεγάλη βοήθεια. Δεν προστατεύουμε ο ένας τον άλλον όπως θα έπρεπε. Απλώς καθόμαστε και κάνουμε παράπονα. Πρέπει να βγούμε από αυτή τη νοοτροπία και να σταματήσουμε να λυπόμαστε τον εαυτό μας»!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τον αγώνα τα ξημερώματα της Κυριακής 12/11, οι Μπακς μετρούσαν 14 συνεχόμενες νίκες στους αγώνες με τους Μάτζικ και ηττήθηκαν στο Ορλάντο για πρώτη φορά μετά τις 14 Μαρτίου 2018!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X