Πρόεδρος ιταλικής λίγκας: «Έτοιμος να υπερασπιστώ τη Βενέτσια στην υπόθεση Καμπόκλο»

Πρόεδρος ιταλικής λίγκας: «Έτοιμος να υπερασπιστώ τη Βενέτσια στην υπόθεση Καμπόκλο»
Photo Credits: INTIME

Τη δυσαρέσκειά του για την υπόθεση του Καμπόκλο, ο οποίος «ακύρωσε» το συμβόλαιο με τη Βενέτσια για να υπογράψει στην Παρτίζαν, εξέφρασε ο πρόεδρος της λίγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό της Βενέτσια, με αφορμή την υπόθεση του Μπρούνο Καμπόκλο, τάχθηκε ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας.

Με δήλωσή του ο Ουμπέρτο Γκαντίνι χαρακτήρισε «ανησυχητική» την υπόθεση του Βραζιλιάνου φόργουορντ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε στην ομάδα της Βενετίας αλλά μονομερώς ακύρωσε τη συμφωνία και μετακόμισε στην Παρτίζαν.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει απόλυτα τον δικαστικό αγώνα της Βενέτσια, εκφράζοντας την ευχή να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Η δήλωση του Ουμπέρτο Γκαντίνι:

«Είμαι με το μέρος της Βενέτσια σ’ αυτή την ανησυχητική υπόθεση και είμαι έτοιμος να στηρίξω την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της. Ως εκπρόσωπος της ιταλικής λίγκας και των ομάδων της, παίρνω θέση στο πλευρό ενός από τα μέλη μας, το οποίο έχει ξεκινήσει μία μάχη σε διεθνές επίπεδο για την προστασία των δικαιωμάτων του. Το μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι την επιθυμία να μην επαναληφθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X