Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει όλη τη σεζόν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει όλη τη σεζόν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω του προβλήματος στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν καλά-καλά αρχίσει η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μετρούν την πρώτη τους… πληγή.

Και αυτό διότι σύμδωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Έντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο δεξί του γόνατο.

Ο 26χρονος σέντερ, που ήταν μέρος της ανταλλαγής με τους Σέλτικς για τον Τζρου Χόλιντεϊ, τραυματίστηκε σοβαρά πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί.

Κάπως έτσι, το Νο. 27 του ντραφτ του 2018 ολοκληρώνει… άδοξα τη φετινή του παρουσία στα παρκέ του ΝΒΑ, και ενώ πέρσι, πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα των Σέλτικς.

Φέτος, είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τη νέα του ομάδα, μετρώντας 6,8 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 6 πρώτα παιχνίδια των Μπλέιζερς στη regular season.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X