«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Συνάντηση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με στελέχη της ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό του Conference League

ΑΕΚ: Τεράστια η ζήτηση για συνέδρια στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Οι λεπτομέρειες για τον τελικό του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναντήθηκαν σήμερα (10-11-23) στελέχη της ΕΠΟ με τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας για τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον τελικό του Conference League στην έδρα της ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA.

Αναλυτικά: 

Τα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), Άννα Καπάσογλου (HFF International Relations), Σταύρο Κιορογλανίδη  (HFF Safety / Security & Events Senior Manager), και Μυρσίνη Ψαρροπούλου (HFF Football Director), υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας,  ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που αφορούν την όσο το δυνατόν αρτιότερη διοργάνωση του ευρωπαϊκού τελικού της UEFA (Europa Conference League), που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μάιο του 2024.

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη μας που απαιτεί την στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X