Ο Αντσελότι έδωσε... πληρωμένη απάντηση στον Πικέ: «Ζει στον κόσμο του»

Ο Αντσελότι έδωσε... πληρωμένη απάντηση στον Πικέ: «Ζει στον κόσμο του»
Photo Credits: INTIME

Στις... προκλητικές δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ για τους τίτλους της Ρεάλ Μαδρίτης που όλοι ξεχνούν απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, ο Πικέ αναφέρθηκε στην «κόντρα» της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «κατέκτησαν πολλά, αλλά εμείς και ο τρόπος που ήμασταν απαιτητικοί από τους εαυτούς μας όταν κερδίζαμε, θα μείνουμε για πάντα στην μνήμη. Οταν κερδίζουν, είναι απλώς, ακόμη ένας ακόμη τίτλος. Η Ευρώπη θυμάται την Μπάρτσα του Γκουαρντιόλα ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην πρόσφατη Ιστορία. Μπορεί να κερδίσαμε λιγότερα τρόπαια, αλλά όταν το κάνουμε, ο κόσμος το θυμάται. Το τελευταίο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, κανείς δεν θα το θυμάται».

Η τοποθέτηση του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή των Μαδριλένων, ο οποίος σχολίασε σχετικά:

«Ο Πικέ ζει στον κόσμο του, που δεν είναι αυτός των Μαδριλένων. Και κανένας Μαδριλένος δεν θα μπορέσει να ξεχάσει το δέκατο τέταρτο Champions League. Θα το θυμάται μέχρι το τέλος της ζωής του».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X