Σκέψεις για φιλικό Μπαρτσελόνα-Εθνική Αργεντινής προς τιμήν του Μέσι

Σκέψεις για φιλικό Μπαρτσελόνα-Εθνική Αργεντινής προς τιμήν του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα απέναντι στην Εθνική Αργεντινής προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι, έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ονειρεμένο φιλικό προς τιμήν του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Αυτό φαίνεται έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, με αφορμή την συμπλήρωσε 125 χρόνων από την ίδρυσή τους την επόμενη σεζόν και την ολοκλήρωση των έργων στο νέο Καμπ Νου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αργεντινή, οι «μπλαουγκράνα» με αφορμή τα δύο αυτά σημαντικά γεγονότα για τον σύλλογο, σκέφτονται να προτείνουν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής τη διεξαγωγή μίας φιλικής αναμέτρησης για να τιμήσουν από κοινού τον Λιονέλ Μέσι.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα γίνει μετά τον Νοέμβριο του 2024, όταν προβλέπεται να είναι έτοιμο κατά 60% το νέο γήπεδο του καταλανικού συλλόγου, όμως πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου ματς, με την «αλμπισελέστε» να έχει στις 14 και 19 Νοεμβρίου αγώνες με την Παραγουάη και το Περού, αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Κάπως έτσι πρέπει να βρεθεί μία ελεύθερη ημερομηνία, με τις επιλογές τον Δεκέμβριο του 2024 ή τους πρώτους μήνες του 2025 να είναι στο τραπέζι, ενώ παράλληλα θα πρέπει και οι σύλλογοι στους οποίους αγωνίζονται οι διεθνείς της Αργεντινής να ανάψουν το «πράσινο φως» για μία τέτοια εκδήλωση που δεν βρίσκεται στο καλεντάρι της FIFA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X