Ως και 70% τηλεθέαση: Το τηλεοπτικό φαινόμενο των 90s που σόκαρε και σκανδάλισε το έβλεπε όλη η Ελλάδα

Ως και 70% τηλεθέαση: Το τηλεοπτικό φαινόμενο των 90s που σόκαρε και σκανδάλισε το έβλεπε όλη η Ελλάδα

Θεαματικότητες που έσπασαν ρεκόρ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Σεπτεμβρίου 1993 όταν το κοινό ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με μια σειρά που -αν και κράτησε μόλις μία σεζόν– και δέχτηκε και σκληρή κριτική για τις τολμηρές (για την εποχή) σκηνές της, αποδείχθηκε πραγματικό φαινόμενο. Σήμερα, 30 χρόνια μετά την προβολή της, η «Αναστασία» το απόλυτο σημείο αναφοράς για την ελληνική τηλεόραση.

Οι περισσότεροι Έλληνες ήρθαν σε επαφή με αρκετό γυμνό, κάτι διόλου συνηθισμένο εκείνα τα… παλιά χρόνια, ενώ σκανδαλώδης θεωρήθηκε ακόμη και η ιστορία που εκτυλίχθηκε μέσα από το σενάριο το οποίο έφερε την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Το ντεμπούτο της σε σίριαλ για λογαριασμό του MEGA είχε πραγματοποιηθεί το 1991 στις «Γυναίκες» με τις Θέμιδα Μπαζάκα και Πέμυ Ζούνη, για να ακολουθήσει η «Αναστασία» και στη συνέχεια πολλές άλλες δουλειές που την καθιέρωσαν ως την κορυφαία του συγκεκριμένου είδους μυθοπλασίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X