ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει πλέον επιλογές, έχει και διλήμματα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει πλέον επιλογές, έχει και διλήμματα
Photo Credits: INTIME

Γεμάτο είναι μετά από καιρό το οπλοστάσιο του Αλμέιδα από την μεσαία γραμμή και μπροστά, κάτι που φέρνει και... διλήμματα για την ενδεκάδα με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει πολύς καιρός από τότε που ο Ματίας Αλμέιδα ήταν σε ανάλογη θέση, σαν αυτή που βρίσκεται τώρα. Να έχει δηλαδή μπροστά του σχεδόν όλες τις δυνατές αγωνιστικές επιλογές, ειδικά από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Και μάλιστα ενόψει ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού, όσο αυτό το  απέναντι στην Μαρσέιγ. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει αγωνιστικούς… πονοκεφάλους. Μόνο που αυτοί, είναι εντελώς διαφορετικοί.

Για το αγωνιστικό πλάνο του αυριανού παιχνιδιού, έχουν προκύψει διλήμματα για τον Αλμέιδα. Περισσότερα από ένα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον ρόλο του Πινέδα και τον σχηματισμό. Αν δηλαδή ο Αργεντινός τεχνικός θα παρατάξει ενδεκάδα με δυο πιο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ, όπως ο Σιμάνσκι και ο Γιόνσον ή θα προτιμήσει να βάλει τον Μεξικανό δίπλα είτε στον Πολωνό, είτε στον Δανό. Με πιθανότερη εκδοχή την δεύτερη. Ένα δίδυμο δηλαδή με Σιμάνσκι και Πινέδα στα χαφ.

Το δεύτερο δίλημμα αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Νίκλας Ελίασον είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά έχει παίξει βασικός και με τον ΠΑΟΚ και με την Κηφισιά. Θεωρητικά, αν ο Αλμέιδα είχε στο μυαλό του πως θα τον χρησιμοποιήσει και με την Μαρσέιγ, ίσως να τον ξεκούραζε το Σάββατο. Παρόλα αυτά ο Αργεντινός προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τον Άμραμπατ, κάτι που δείχνει πως είναι επικρατέστερος για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα απέναντι στους Γάλλους. Ωστόσο ο Ελίασον είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ.

Όσο για το τρίτο δίλημμα, αφορά την θέση δίπλα στον Γκαρσία. Με τον Τσούμπερ να είναι φαβορί για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αλλά τον Μάνταλο, που έπαιξε και στην Γαλλία, να είναι το αουτσάιντερ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X