Ροναλντίνιο: «Είναι η καλύτερη ομάδα στη Βραζιλία και έχει τον καλύτερο προπονητή στη Βραζιλία»

Ροναλντίνιο: «Είναι η καλύτερη ομάδα στη Βραζιλία και έχει τον καλύτερο προπονητή στη Βραζιλία»
Photo Credits: INTIME

Ο Ροναλντίνιο επαίνησε την Φλουμινένσε για τη κατάκτηση του Copa Libertadores και τόνισε οτι ο Ντινίζ θα έπρεπε να είναι ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο επαίνους είχε ο Ροναλντίνιο για τη Φλουμινένσε που κατέκτησε το Copa Libertadores (2-1 την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό) αλλά και τον προπονητή της Φερνάντο Ντινίζ, σε εμφάνισή του κατά την επίσκεψή του στην Κίνα,.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν υπέροχο. Αυτός ο τίτλος χρησίμευσε για την εξάλειψη των αμφιβολιών. Πολλοί είπαν: “Αλλά δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα…”. Ο τίτλος ήρθε ακριβώς τη στιγμή για να επιβεβαιώσει ότι είναι σπουδαίος προπονητής και ότι η Φλουμινένσε σήμερα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Αυτός ο τίτλος έβαλε τέλος σε κάθε αμφιβολία. Είναι η καλύτερη ομάδα στη Βραζιλία και έχει τον καλύτερο προπονητή στη Βραζιλία. Και, αν είναι ο καλύτερος, τίποτα πιο δίκαιο από το να είναι ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας», είπε ο Ροναλντίνιο.

Σύμφωνα με τον διάσημο Βραζιλιάνο η πλειοψηφία των παικτών βλέπουν την επιλογή του προπονητή της Φλουμινένσε να ηγηθεί της εθνικής ομάδας ως φυσική και άξια:
«Είναι ένας τύπος που τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν πολύ καλά για αυτόν, τους αρέσει ο τρόπος που δουλεύει. Αυτό είναι το βασικό για να είσαι προπονητής της εθνικής, ο παίκτης νιώθει καλά με τον προπονητή, οπότε πιστεύω ότι είναι στο σωστό δρόμο. Εκτός από το τακτικό μέρος, υπάρχει αυτή η πλευρά της ελευθερίας για τους παίκτες να παίζουν», είπε.

Για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε μια σύντομη περίοδο στη Φλουμινένσε το 2015, η πρωταθλητρια του Copa Libertadores 2023 άξιζε τον τίτλο για την παρουσίαση του «όμορφου παιχνιδιού» για το οποίο η Βραζιλία έγινε διάσημη στον κόσμο και του οποίου εξακολουθεί να είναι ένα από τα κύρια σύμβολά της.

«Για μένα, σήμερα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Είναι όμορφο, είναι όμορφο να το βλέπεις. Πάει καιρός που νιώθαμε έτσι, μια ομάδα που παίζει καλά. Εγώ, που είχα πάντα το στυλ παιχνιδιού μου πάντα με αυτόν τον τρόπο, είμαι πολύ χαρούμενος. Ο τρόπος που δουλεύει ο Ντινίζ είναι πολύ καλός και του εύχομαι καλή τύχη», πρόσθεσε ο 43χρονος Ροναλντίνιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κίνα, ο πρώην παίκτης συμμετείχε σε εκδηλώσεις προώθησης σε διάφορες πόλεις πριν φτάσει στο Πεκίνο.
Στην κινεζική πρωτεύουσα, ήταν ο πρωταγωνιστής ενός δείπνου την Τρίτη που χρέωνε έως και 20.000 γιουάν ανά άτομο για όποιον ήθελε να περάσει λίγες ώρες παρουσία του πέντε φορές πρωταθλητή. Ο στόχος ήταν να προωθηθεί μια σειρά προϊόντων για την κινεζική αγορά, συμπεριλαμβανομένης μιας τοπικής μάρκας γκουαρανά, κρασιών, μπάλες ποδοσφαίρου και της βιομηχανίας εικονικών αθλημάτων.
Το κίνητρο όλων των παρευρισκομένων, προφανώς, ήταν να έρθουν κοντά στον Ροναλντίνιο, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X