Λίβερπουλ: «Κοιτάνε» Τιάγκο στην Ιταλία

Λίβερπουλ: «Κοιτάνε» Τιάγκο στην Ιταλία
Photo Credits: INTIME

«Γιγαντομαχία» για τον Τιάγκο Αλκάνταρα στην Ιταλία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά απο Αγγλικά εδάφη αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά εξαιτίας πολλών τραυματισμών δεν καθιερώθηκε ποτέ στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, η ανανέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει πολύ δύσκολη, καθώς τόσο ο Τιάγκο, όσο και η Λίβερπουλ, θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον Ισπανό χαφ να ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, το οποίο ενδέχεται να είναι και στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει η «Fichajes», η Γιουβέντους και η Ίντερ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις με την υπόθεση του Αλκάνταρα και αναμένεται να του χτυπήσουν την πόρτα τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2024.

 

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Αλκάνταρα έχει αγωνιστεί 97 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τρία γκολ, έχοντας κατακτήσει ένα FA Cup, ένα Carabao Cup και ένα Community Shield.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X